حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن
رئیس‌جمهور عراق:

ایران و عربستان بیش از یک بار در بغداد گفتگو کردند

رئیس جمهورعراق در مصاحبه با یک اندیشکده لبنانی مدعی شد ایران و عربستان بیش از یک بار در بغداد گفت‌وگو کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 05
کد خبر: ۸۶۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهوری عراق چهارشنبه در گفت‌وگو با یک اندیشکده لبنانی ضمن اشاره به گفت‌وگوهای تهران و ریاض به میزبانی بغداد، از نقش مهم ایران در مبارزه با گروه تروریستی داعش در عراق تمجید کرد.

 

«برهم صالح» رئیس جمهور عراق در گفت‌و‌گو با  «اندیشکده بیروت» در زمینه مذاکرات تهران و ریاض گفت که بغداد بیش از یک بار میزبان گفت‌وگوهای ایران و عربستان سعودی بوده است.

 

وی در  این گفت‌‌وگو در  زمینه کمک‌های ایران در بیرون راندن تروریست‌های داعش از عراق گفت: «کشور همسایه ما ایران به ما در بیرون راندن داعش از خاک عراق کمک کردند و کمک آن‌ها در آن زمان بسیار مهم و حیاتی بود ایرانی‌ها به ما کمک کرده‌اند و از آنها سپاسگزاریم.»

 

رئیس جمهور عراق چندی قبل نیز در نطقی در مراسمی که سازمان الحشد الشعبی در نخستین سالروز شهادت سردار سلیمانی، المهندس و همرزمانشان برگزار کرده بود، از نقش این شهدا در پشتیبانی از عراق در مبارزه با تروریسم تقدیر کرده بود.

 رئیس جمهور عراق در این نشست که با حضور شماری از مقامات و وزرای عراقی برگزار شده بود، گفت: «ما در این محفل شریف، برای گرامیداشت یاد دو شخصیت برجسته گرد هم آمدیم که اثر و سابقه طولانی در مبارزه با استبداد، دیکتاتوری و مبارزه با تروریسم داعشی داشته‌اند.»

 

او افزود:«این دو شهید یکی ابومهدی المهندس نائب رئیس سازمان الحشد الشعبی است که یک مجاهد شجاع و پرتلاش بود که در مسیر دستیابی به آرمان‌های میهنی و مردمی خود در خط مقدم قرار می‌گرفت و دیگری حاج قاسم سلیمانی است که در شرایط سخت جنگ عراق با تروریسم و داعش در کنار عراقی‌ها بود.

 

برهم صالح در ادامه از رشادت‌های رزمندگان الحشد الشعبی در کنار دیگر نیروهای مسلح عراق و همچنین برکت فتوای جهادی مرجع عالیقدر دینی عراق و نقش معنی آن در پیروزی بر داعش و تروریسم تقدیر کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار